mail
office@business-lobby.com
phone
02/869 07 85
buisiness lobby
за нас

Забързаният ритъм на съвремието ни налага да помислим за оптимизация на дейности, които отнемат ценно време и ресурси. При всяко ползване на нова услуга или продукт се налага предварителен етап на проучване и събиране на информация за многобройните възможности на пазара. В повечето компании не се поддържа персонал специално за извършването на тази нелека и понякога досадна работа. Често тя се връчва на служител, който я върши без желание и я възприема като допълнителна задача в претоварения си график. Ясно е, че в такива случаи резултатите са плачевни и водят до финансови загуби.

Компания като Business Lobby може да ви помогне да избегнете подобни последствия бързо и по доказано ефективен начин. Така финансовите ви резултати може да се покачат значително. Това е първата компания в България, която свързва бизнес клиенти с доставчици на продукти и услуги. Принципът, по който функционира системата, не е сложен, но спестява немалко време и ресурси на клиента. Каква е схемата от потребителското запитване до крайния резултат?

схема Това означава извършване на селекция на доставчици на услуги или стесняване на периметъра от възможности, което е най-трудоемката част от процеса на проучване. Схемата се изпълнява бързо и лесно. Купувачът, търсещ продукт или услуга, подава заявка на сайта на Business Lobby. Нашите консултанти обработват заявката и намират най-подходящите компании, които предоставят нужната услуга или продукт въз основа на зададените параметри от възложителя. Доставчиците се свързват с него и му предоставят актуална информация и ценови оферти. За клиента остава единствено да подбере най-изгодната оферта.

Business Lobby предоставя и допълнителна услуга за фирмите, рекламиращи продукти и услуги. Системата дава възможност за реклама от типа плащане на заявка или Pay Per Lead (PPL). Така фирмите заплащат само за получена заявка от заинтересован клиент, която съдържа изискванията на клиента и неговите данни за контакт.
Бързият и адекватен подбор на необходимите компании, предоставящи желаната услуга, е най-добрата гаранция за постигане на по-добри финансови резултати за клиента. По-информиран избор за по-кратко време и значителна преднина пред конкуренцията – може да имате всичко това с Business Lobby.

За екипа Business Lobby залага много на иновативността и оптималността при изпълнение на заявките. За да може да отговори адекватно на нуждите на своите клиенти, компанията работи с млад екип със свежи идеи и професионален подход към задачите.

Олег Андреев
Олег е получил средното си образование в Gresham’s School, Англия. През лятото на 2004 той се дипломира с „Бизнес и администрация”. От този момент нататък работи в големи корпоративни структури, свързани с недвижими имоти, туризъм, производство на биопродукти и енергетика. Благодарение на богатия му опит в различни бизнес отрасли се поражда идеята за посредничество между бизнеси и бизнес клиенти изцяло в интернет пространството.

Александър Георгиев
Завършил е средното си образование в Нортфолк, Англия със специалност "Компютри/електроника". Бакалавърската си степен получава в Брюнелския университет в западен Лондон с диплома по "BSc eCommerce". След това продължава образованието си в областта на мобилните технологии. От 2003 година Александър се занимава активно с интернет маркетинг и по-точно с платената рекламна програма на Google AdWords. Понастоящем е изпълнителен директор в еднa от първите Adwords агенции в България, Адвъртайз БГ ЕООД.

Нашата цел
Business Lobby е портал, създаден за подобряване на комуникацията между бизнеси и клиенти. Компанията работи в две основни насоки: улеснение на компаниите при привличане на нови клиенти и от друга страна подпомагане на купувачите в търсенето на най-подходящата за тях услуга или продукт на оптимална цена.
Заявка

изпрати